2016. június 6., hétfő

7. Kritika: We are not alone (Wattpad)

Mint láthatjátok, ez a történet wattpadon íródik, így rövidebb lesz a kritika, mivel csak magáról a sztoriról tudok írni.

A blog ITT olvasható el.

  Fülszöveg: 
Kezdjük azzal, hogy helyesírási hibát nem fedeztem föl, ami egy jó pont. Aztán. Azt kell, hogy mondjam, kevés ilyen jó fülszöveggel találkoztam még, ami ilyen jó, mint a tiéd. Egyszerűen hihetetlenül magába szippantott, és azt sugallta, hogy el kell olvasnom ezt a történetet. Szóval ebbe nem tudok belekötni, nagy gratula érte, és nagyon kíváncsivá tettél!

  Történet:
Eddig nagyon tetszik, a sztorit nagyon egyedinek vélem, és hibák sincsenek benne. Jól írsz, és engem teljesen magával ragadott a történet. Sajnálom, hogy csak két rész van fönt, mert igazán olvasnám tovább, mivel nagyon jó a sztori, és szívesen írnám tovább a véleményem, viszont így sajna nem tudom, mert gyakorlatilag nem tudok belekötni. Talán annyit tanácsolnék, hogy vehetnéd hosszabbra a részeket, és jobban elmélyedhetnél benne, mert így kicsit azt érzem, hogy bumm, belecsöppentem a sztoriba, és hopp, már vége is van. Ezt kivéve nagyon jól írsz, és az ötleted is nagyon egyedi, csak így tovább, és ne hagyd abba az írást!

És még egyszer szeretnék elnézést kérni a hosszú várakozási idő miatt!

Nagy ölelés: Annabelle N.

2 megjegyzés: